Rabota na Kompjuter od Doma

Sto e SFI? 

SFI e kratenka od Strong Future International koja pretstavuva seriozna amerikanska kompanija so sediste vo Nebraska SAD. SFI ima tradicija od posetoenje na internet celi 16 godini od 1998 g. koga za prv pat zapocnala da raboti (da trguva) samo so eden proizvod i toa isklucivo samo vo SAD.


 REGISTRIRAJTE SE TUKA
Vo ovoj period od 16 g.  plodna i uspesna rabota SFI prerasnala vo ogromna kompanija so preku 111,127 proizvodi na pazarot koja e vo postojan porast ciisto proizvodi se prodavaat vo 190 zemji niz celiot svet. SFI ima prifatlivi opcii za placanje na okolu 40 nacini za prodazba na svoite proizvodi!


REGISTRIRAJTE SE TUKA

 
  Denes so preku million registrirani filijali niz celiot svet postoi veruvanje deka SFI ima razvieno najgolema mreza na sorabotnici i klienti vo svetot.
Isto taka SFI ima opcii za avtomatski prevod na sekoja stranica na 41 svetski jazik sto pruza olesnitelna moznost za razbiranje na tekstovite!

SFI ima sozdadeno prekrasna ideja i plan za rabota osmislena na ednostaven, unikaten i zabaven nacin da pruzi moznost na sekogo da ostvari realna zarabotka ili profit i toa na legalen nacin preku svojot kompjuter, koristejci internet mreza. Toa znaci sledejci gi predvidenite 30 lekcii za prviot mesec odkako ste se 
 registrirale podolu
 REGISTRIRAJTE SE TUKA
SFI kompanijata e nevozmozno da ve ostavi neuspesni! Edinstevno vasiot neuspeh bi bil dokolku samite se odkazete od rabotata!

Sekoj vozrasen maz ili zena moze vo svojata zemja da stane SFI Affiliate (t.e partner) BESPLATNO odkako ce gi vnesete potrebnite podatoci sto se baraat za registriranje

REGISTRIRAJTE SE TUKA

  NAPOMENA: Registriranjeto na navedeniot link ne ve obvrzuva so nikakov nacin na kupuvanje!

Za registriranje potrebno e da imate otvoreno e-mail na gmail.com

Odkako ce se registrirate na dadeniot link potrebno e da vospostavite komunikacija so mene preku socijalnite mrezi od FACEBOOK

Vo ovaa Affiliate kompanija besplatnata trening obuka za pocetnici zapocnuva vednas sledniot den na nacin sto na vasiot e-mail dobivate avtomatski 30 lekcii po edna za sekoj den od prviot mesec! Ovie lekcii ce vi dadat odlicna osnova koi ce ve podgotvat za slednoto nivo na rabota sto ve ocekuva i sekoe sledno nivo dava pogolemi beneficii i pogolema zarabotka!         

REGISTRIRAJTE SE TUKA

Vo niv ce bidete zapoznaeni so nekolku nacini na zarabotka, vie birate koj nacin na vas najvece vi odgovara. Bi mozele da se opredelite za eden ili za povece nacini na rabota sto gi nudi SFI programot. Od vas samite zavisi kolku ce rabotite tolku i ce zarabotite!
Niz trening programot se uci Internet Marketing i kako Affiliate partner (toa ste vie) vo ramkite na SFI treba da rabotite i promovirate!
Trening obukite i iskustvoto sto ce go steknete vo SFI postojano se nadograduva i usovrsuva! SFI se kompanija koja sozdava 
LIDERI VO INTERNET MARKETING!

Ne dvoumete uste sega da stanete del od uspesnite vo SFI !